Известие

Collapse
No announcement yet.

АЛФА ДРАГ ДЕЙ 2010 - Сапарева Баня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще има каски и бонета за тези които нямат
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Които не дойде да не се прави на рацер, . Колеги нямам нищо общо с клуба но нека уважим с присъствието си новата управа, да има добро представане и дай боже да се превърне в традиция. Помните ли миналата година какво реване падна че на Итал феста нямаше драг. Е сега да видиме колко сте силни или само си драскате във форума. Пролетен събор - криза, Трак дей - работен ден, сега какво ще е оправданието? Пълно е с кошници къде бият къде кво фанат а писта са виждали само в сънищата си, така че си опичайте акъла и елате да стане веселба.

П.С. Ще има две силни атмосверни QV та, има ли дизели или стават само да гонят комарите.
      Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:02.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Които не дойде да не се прави на рацер, . Колеги нямам нищо общо с клуба но нека уважим с присъствието си новата управа, да има добро представане и дай боже да се превърне в традиция. Помните ли миналата година какво реване падна че на Итал феста нямаше драг. Е сега да видиме колко сте силни или само си драскате във форума. Пролетен събор - криза, Трак дей - работен ден, сега какво ще е оправданието? Пълно е с кошници къде бият къде кво фанат а писта са виждали само в сънищата си, така че си опичайте акъла и елате да стане веселба.

П.С. Ще има две силни атмосверни QV та, има ли дизели или стават само да гонят комарите.
        Това е добро изказване.На мен ми се изка да дойдат доста колеги които направиха разни проетки и да не се излагаме пред другите форуми,че те ходят и се състезават а не пишат само.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Малко пресилено изказване..........
          Защото 2 мроприятия в 2 последователни седмици, ми се струва малко пресилено........
          Ти си от София, близо ти е.......на мен ми беше близо Калояново например не, че Сепарева баня ми е много далеч, но има колеги от по-далечни места на България, Бургас, Варна и т.н...........
          Иначе големи поздравления на организаторите, дай боже повече такива мероприятия за всички любители на високите скорости......
          Поздрави и за тези които се канят да участват и за всички присъстващи естественно.........
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

ре

Бързите QV-та имат шанс този път,защото съм на работа и няма да идвам.

Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
            Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
              Бързите QV-та имат шанс този път,защото съм на работа и няма да идвам.
              Хехе, само че тука състезанието е на 400м, не 2км и шанса да биеш е 2%
              sigpicex
              147Q2
              300bhp/606nm
              Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

ре

Аз за това съм на работа

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                Хехе, само че тука състезанието е на 400м, не 2км и шанса да биеш е 2%
                Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
                Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                  Защото 2 мроприятия в 2 последователни седмици, ми се струва малко пресилено........
                  Ти си от София, близо ти е.......на мен ми беше близо Калояново например не, че Сепарева баня ми е много далеч, но има колеги от по-далечни места на България, Бургас, Варна и т.н...........
                  Иначе големи поздравления на организаторите, дай боже повече такива мероприятия за всички любители на високите скорости......
                  Поздрави и за тези които се канят да участват и за всички присъстващи естественно.........
                  Точно така колега, за далечните колеги имах впредвид, иначе да посмятаме София-Калояново и София-Сапарева баня според мене е повечко от Пловдив-Калояново, Пловдив-Сапарева Баня така че специално пловдивската група са яли риба тоя път, на тех им е най-близо да посетят и двете мероприятия. За пореден път казвам: ей сега е момента да видим кой е бърз и кой само си мисли че е бърз. sof_bg отпада от мероприятието което ми оправдава предчувствието че ше има бензинова хегемония този път Да го четат и колегите от Пазарджик това, има жълта JTD 156 доста прилично вървяща да заповяда да опита QV Power a
                  Last edited by thecleaner; d.m.y г., 01:07.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                    За съжаление см е зависими от писти и други условия. наистина са две мероприятия, но това едва ли е оправдание. В неделя имаше и състезание по драг на лесново и имаше хора които ходиха. Следващата седмица има тунинг, след това има републикански шампионати, съборири......- Всяка седмица има по нещо.
                    Истината е че искаме вместо, колегите да се гонят по шосетата и да се крият от полиция, да има къде да дойдат и да си докажат един на друг кой е по напред. Да застанат пред хронометъра и там да се реши, а не на измислени стартове дадени без време. Какво ако биеш някого , ако времето ти е 19 секунди. Тук е мястото да се види дали някой е бърз или не.
                    Амбицията ни е, ако има интерес, да провеждаме редовно такива мероприятия. Малко по нагоре писах че мислим по въпроса за RACE WEEKEND в който да има и писта и драг в два дни.
                    Не са местата само калояново и сапарева баня където може да стане това. Не може за съжаление да се направи на място което ще е еднакво близко за всички.
                    А сега ви чакаме в събота да видим кой е бърз на пистата и кой пред монитора...
                    Last edited by fiore; d.m.y г., 01:17.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      Аз съм бавен и на двете места, ама ш'Ъ до'да...
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Точно така колега, за далечните колеги имах впредвид, иначе да посмятаме София-Калояново и София-Сапарева баня според мене е повечко от Пловдив-Калояново, Пловдив-Сапарева Баня така че специално пловдивската група са яли риба тоя път, на тех им е най-близо да посетят и двете мероприятия. За пореден път казвам: ей сега е момента да видим кой е бърз и кой само си мисли че е бърз. sof_bg отпада от мероприятието което ми оправдава предчувствието че ше има бензинова хегемония този път Да го четат и колегите от Пазарджик това, има жълта JTD 156 доста прилично вървяща да заповяда да опита QV Power a
                        156 е вървяща ... но след като остави миналата седмица един комплект 16-ки и 2 маркуча за турбо , не виждам как ще е възстановена за тази седмица .
                        Не мисля , че може да се има каквито и да е претенции към Веско и колата му ( винаги е давал всичко за спорта ) .
                        Наистина няма как да присъстваме тази седмица , колкото и да ни се иска . Забавлявайте се и снимайте , за да се забавляваме и ние .
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          За съжаление см е зависими от писти и други условия. наистина са две мероприятия, но това едва ли е оправдание. В неделя имаше и състезание по драг на лесново и имаше хора които ходиха. Следващата седмица има тунинг, след това има републикански шампионати, съборири......- Всяка седмица има по нещо.
                          Истината е че искаме вместо, колегите да се гонят по шосетата и да се крият от полиция, да има къде да дойдат и да си докажат един на друг кой е по напред. Да застанат пред хронометъра и там да се реши, а не на измислени стартове дадени без време. Какво ако биеш някого , ако времето ти е 19 секунди. Тук е мястото да се види дали някой е бърз или не.
                          Амбицията ни е, ако има интерес, да провеждаме редовно такива мероприятия. Малко по нагоре писах че мислим по въпроса за RACE WEEKEND в който да има и писта и драг в два дни.
                          Не са местата само калояново и сапарева баня където може да стане това. Не може за съжаление да се направи на място което ще е еднакво близко за всички.

Абсолютно!
                          И от нас потребителите/рейсърите/форумците зависи да посетим това мероприятие и да покажем, че за в бъдеще ще си струва да се организират такива състезания по-честичко
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                            Аз съм бавен и на двете места, ама ш'Ъ до'да...
                            +1
                            AR 155 2.0 16V Never Forget You
                            AR 166 2.4 JTD

Comment

Пз групата ще пропуснем мероприятието..........

Нема финикийски знаци
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

оправдание винаги се намира....

Убеден съм че другата седмица пак ще се появят писания кой с кого какво по улиците, но официално никой не смее. Почвам да се чудя дали и това по улиците не са измислица....

Заараза от синдрома на риболовците се забелязва- Всеки вчера е хванал най голямата риба ама в къщи тигана му олио не е помирисвал от години.
                                Last edited by fiore; d.m.y г., 18:49.
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X